sunnuntai

Runoilija kissankello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori nainen, jonka ajatukset lentävät tuulen lailla...
 

taas on se aika viikosta kun lepo on pakollista
itsensä rasittaminen ei tänään ole mahdollista
päivä on niin kaunis ja hiljainen
tunnelma lämmin ja niin kultainen
äiti leipoo pullaa keittiössä
sen tuoksu leijuu talon käytävässä
huolista tyhjä on jokaisen pää
peiton alle koko päiväksi jään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot