enkeli ystäväksi

Runoilija kissankello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori nainen, jonka ajatukset lentävät tuulen lailla...
 

hiukset pitkät ja vaaleat
silmät siniset ja haaleat
poskissa soma puna
huulet aina maalattuna
ojentaa hennon kätensä avukseni
tuo aina lohtua osakseni
hän tietää kaikki salaisuuteni
pahat tekoni sekä rakkauteni
olen sitten kotona tai matkoilla
hän seuraa aina kannoilla
illan tullen hän kotiin lentää
valkein siivin halki taivaan
hopea hilettä jälkeensä jättäen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

*huoh*

niin herkkä ja kaunoinen,
tämä runosi niin suloinen

*synttärionnittelee*

 

Käyttäjän kaikki runot