Nimetön

Runoilija minervau

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hapuilen kättäsi liukuportaissa
Noukin vihreät oliivit pois salaatista
Näen aurinkoa kohti lentävän linnun

Tahtoisin ottaa sinut mukaani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mietin, miksi nuo oliivit,
onneksi tuli ahaa elämys,
nehän pilaavat tunnelman.

Mielenkiintoinen teksti ja
tuo loppu ... Rakkautta, niin
kuin sivuston nimikin odottaa
Runolta.

Tykästyin.

hieno tunnelma

Mietin, miksi nuo oliivit,
onneksi tuli ahaa elämys,
nehän pilaavat tunnelman.

Mielenkiintoinen teksti ja
tuo loppu ... Rakkautta, niin
kuin sivuston nimikin odottaa
Runolta.

Tykästyin.

hieno tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot