Ajatuksia huoneessa, jossa kattolamppu ei palanut

Runoilija minervau

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toisinaan kaipaan rauhaa ja tyhjiä katuja. Sitä, kun yksikään auto ei aja ohi yön aikana, eikä kenenkään ikkunasta näy valoa.
Sitä rauhaa, kun kukaan ei katsele, ei edes salaa verhojen takaa. Sitä, kun on niin hiljaista, että oma hengitys kuulostaa myrskytuulelta ja sitä, kun voi tuijottaa kaksi tuntia kattoon liikuttamatta jäsentäkään.

Joinain päivinä toivon, että koko kaupunki lähtisi Kanariansaarille ja saisin sytyttää valot huoneeseeni pelkäämättä, että joku näkee minut, kun vaihdan mustan mekkoni vaaleansiniseen.

Selite: 
Tämä ei ole runo, enkä itsekään tiedä mihin kategoriaan tämä kuuluisi. Jokainen päättäköön itse. :---)
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno tunnelma pidin paljon

Valloittavan koskettava runo yksityisyydestä.

hieno tunnelma pidin paljon

Valloittavan koskettava runo yksityisyydestä.

 

Käyttäjän kaikki runot