Nimetön

Runoilija minervau

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Täysikuusta on aikaa
ja mustikkatahroista sormenpäissäni

Villiruusun terälehdet
valuvat
sadeveden joukossa viemäriin
ja linnut pakkaavat laukkunsa

Ne lentävät pois tänäkin vuonna
vaikkei mikään ole
niin kuin ennen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

haikea eli hyvä

haikea eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot