Nimetön

Runoilija minervau

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei se ole totta,
ettei minua olisi
ilman sinua

Minne muka katoaisin,
miksi lakkaisin olemasta?

Tässä minä olen

Mutta minä tiedän,
että minun maailmani olisi kauniimpi,
jos olisit tässä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot