Nimetön

Runoilija Smiley

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 17.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä seuraa toisten jalanjälkiä - he ovat ihan yhtä eksyksissä kuin sinäkin.
 

Sade ropisee ikkunalaudalle tuottaen rauhallista oloa,
naapurit huomasivat uuden nimen ovessa jota kummasteltiin
oveni takana ainakin pari minuuttia,
poikaystävän paita kainalossa nukkumista ja pieni hassu
ikävän tunne sydämessä nukkumaan mennessä,
meikittömyys ja silti hyvä fiilis katsoessa peiliin,
jatkuva hymyily ja sydämessä tuntuva onnellisuus,
eilisillan muistojen kertaaminen päänsisällä tuottaen pienen
naurahduksen ja rakkauden tunteen,
jalkojen nostaminen ikkunaa vasten tähtitaivas takana
ja kaikkien hymyilevät ja ennakkoluulottomat katseet.

Selite: 
En kyllä runoksi sanoisi, halusin vain kirjoittaa uuden elämäni onnellisuuden tunteet ylös.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot