Nimetön

Runoilija Samilove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon kohta 15-v tyttö, joka pitää runoista ja runojen kirjottamisesta ja myös tarinojen kirjoittamisesta. Olen luonteelta aika syvällinen tyttö ja muutenkin hiljainen ja pohdiskeleva tyttö. Kiitos runojen kommenteista ja muusta. Kuuntelen mielelläni mielipiteitä.
 

Kirjoitan kirjaimen,kirjoitan sanan,kirjoitan lauseen.
Katson töherrystäni turhaa paperilla. Pyyhin ne pois.
Ei kirjoittaminen ole tuntunut omalta jutulta pitkään aikaan.
Kaverit sanoo,hei älä vielä luovuta. Tulee alamäkiä ja aikoja huonoja. Pää pystyyn kyllä sä sieltä vielä nouset kirjotat paljon hyvää. Enää en usko siihen,liian kauan uskoin.
Nyt se on loppu siltä se tuntuu nyt ainakin.
Tai ainakin otan etäisyyttä asioihin. Hiljennyn omiin juttuihin.
Niitä ei kukaan ymmärrä,niihin ei ota kukaan kantaa.
Kukaan ei tiedä sitä taakkaa.

Tuntuu,että oon muutoksen kanssa aivan yksin.
Mut se tuntuukin oikeelt,tää pitää kokee juuri tälleen.
On hyvä olla yksin,on hyvä ottaa etäisyyt.
Tunnen,että löydän sen jutun mikä se onkin.

Selite: 
Itsetunto on ollu aina tosi alhaalla.Voi johtua ihmisistä ketä olen aina saanut kestää ympärilläni.Kiusaajia,ylimielisiä ja itsekeskeisiä ihmisiä.On ollut myös ihania,mutta myös niitä inhottavia ihmisiä jotka ovat painaneet alas minua. Tuntuu,että kaikki on parempia kun mä ihan kaikessa. Siitä tässä runossa on kyse. Kaikille voimia tämän kriisin läpikäynneille ja käyville !
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirjoittaminen on ollut minulle tapa toipua ja käsitellä erilaisia tunteita. Sanoivatpa muut mitä vain, pidä mielessäsi että olet ainutlaatuinen täydellinen juuri sellaisena kuin olet. <3

 

Käyttäjän kaikki runot