Kyyhkynen

Runoilija Samilove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon kohta 15-v tyttö, joka pitää runoista ja runojen kirjottamisesta ja myös tarinojen kirjoittamisesta. Olen luonteelta aika syvällinen tyttö ja muutenkin hiljainen ja pohdiskeleva tyttö. Kiitos runojen kommenteista ja muusta. Kuuntelen mielelläni mielipiteitä.
 

Hiljaisuudessa avaan muistojeni kansion.
Muistelen niitä päiviä kun olit vielä täällä.
Sytytän kynttilän, silloin tuntuu,että jotenkin olet läsnä.
Ei kaipuuta voi koskettaa,ei surua voi kertoa, ei ikävää voi sanoa, paitsi se on äärettömääkin suurempi.
Oli vaikeaa katsoa,kun toista polkua jatkoit.
Hiljaa yksinäisyyteen ja rauhaan uusi kotisi johti.
Enkeleitä siellä vastassa on monia, älä pelkää.
Yksinäisyydessä,et tule koskaan elämään.
En voi uskoa sitä,että sinä olet todella poissa.
Kyyhkynen hento, ei lento edes kestänyt kauan.
Niin pieni on matka, kunnes tulee risteyskohta.
Siinä on aika erota.Jättää maailma ja ikirauhaan saapua.

Selite: 
Omistettu Lapsuuden Ystävälleni. Lepää Rauhassa !
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot