Aamukaste

Runoilija Samilove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon kohta 15-v tyttö, joka pitää runoista ja runojen kirjottamisesta ja myös tarinojen kirjoittamisesta. Olen luonteelta aika syvällinen tyttö ja muutenkin hiljainen ja pohdiskeleva tyttö. Kiitos runojen kommenteista ja muusta. Kuuntelen mielelläni mielipiteitä.
 

Kesäkaste maassa ja vain usvaa näkyy, ei sinua missään.
Pian hymysi tavoitan.Se loistaa lailla yön kuun tai kuin auringon valo.
Kätemme kohtaa ja ajaudumme hellään suudelmaan.
Kaikki on kuin unelmaunesta.
Vielä hetki toistemme syleilyssä pysytään.
Kätesi vaeltavat vartalollani, se pitää lämpimänä.
Juostessamme jatkuvaa unta pitkin ,kaadumme maahan.
Siinä kätemme taas kohtaa.
Ja taas silmät toisemme huomaa.
Ei ole mitään parempaa,kuin kesän aamukaste.
Sinun kanssasi, se muuttuu taiaksi.

Selite: 
Jotenkin ikävä aamukasteita kesällä, sitä ihanaa aamuyön tunnelmaa.Toivottavasti tämä loi vähän aamuyön tunnelmaa kesällä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis. Paljon muuta en osaa sanoa... tämä toi monia muistoja mieleen. ♥

 

Käyttäjän kaikki runot