Eikä sekään ollut tarpeellista

Runoilija Kolmenmetrinkotimatka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänään
mittasin kotimatkani
ja se olikin enemmän kuin kolme metriä
 

Juoksin parvisängyn viereltä keittiöön
ja törmäsin tiskipöytään
koska en osannut hidastaa
sukat jalassa
parkettilattialla

Tämä asunto on aivan riittävän suuri
mutta värikkäitä räsymattoja
tarvittaisiin rajoitukseksi

Ostinko pöydän vai sohvan
ja oliko sekään tarpeellista

Olen laittanut kaiken jonnekin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sis tää on nii-in makee runo...tekee mieli itkee ja nauraa samaan aikaan. hienoa!!!!! *hymy*

Aika hyvä.
Mukavaa tekstiä, juuri sopivan merkityksetöntä.

hyvä loppu ja kun otsikon lukee perään niin avot tai jotain. heh, oikeastaan ihan ok runo.
simplee sen olla pitää.
kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot