Ei ole niitä huolettomia iltoja

Runoilija Kolmenmetrinkotimatka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänään
mittasin kotimatkani
ja se olikin enemmän kuin kolme metriä
 

Muistatko
kun me tajusimme
että täydellistä kesää ei enää tule

Ettei enää ole sitä turvallista tyhjyyttä
jonka keskellä ei ollut mitään
ja juuri siksi
siihen kannatti jäädä

Enää emme voi vain olla paikoillamme
ei meillä ole siihen varaa
Tulee olla tavoitteita, päämääriä,
he sanovat
ja jatkavat omia tehtäviään

Täydellistä kesää ei enää tule
enää ei ole niitä huolettomia iltoja
kun aika oli toissijaista
ja vastuu vain tuntematon sana

Enää emme voi valita,
olemmeko tänään täällä
vai huomenna muualla
Päätös on tehty puolestamme

Täydellistä kesää ei enää tule

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaa säilyttää persoonallisuutensa.

tuleepas! jos tarpeeks yrittää, tai sitten just ei yritä. en tiä, mutta varmasti tulee, kun mä en ole vielä sellaista saanut. daa. surullinen.
kiitos.

Muistan kyllä, kun itse sen tajusin..
Meitä koskevat päätökset todellakin tehdään jossain aivan muualla. Itse kyllä voimme vaikuttaa siihen, kuinka käytämme sen ajan, joka meillä on ennen niiden päätösten toimeenpanoa.

Mutta siinä olet kyllä harvinaisen oikeassa, että täydellistä kesää ei enää tule, vaikka sitä kuinka kovasti haluaisi. Lämpimiä päiviä sinulle..

 

Käyttäjän kaikki runot