Kuollut

Runoilija Alakulo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin se vain on.
 

En ole vielä kuollut,
en vaikka sydämeni ei lyö.
Se on vain väsynyt,
hakattu niin monta kertaa,
menettänyt uskonsa,
kyllästynyt olemaan valmis.

En ole vielä kuollut,
en vain jaksa hengittää.
Keuhkoni täynnä rikkiä,
syöpyneet suhteiden ilmasta,
melkein tukehtuneet,
nyt ne vain lepäävät.

En ole vielä kuollut,
en vaikken rakastakaan.
Rakkauteni on kuollut,
kuollut liian monta kertaa,
silti kuitenkin,
elän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Etkä ole vieläkään kuollut, siispä HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ!

hei, tää on hieno.

hyvin surullista luettavaa
aika kuitenkin parantaa haavat, olkoot vaikka kuinka kliseisesti sanottu :D

Loistavia sanavalintoja,
hienoa kuvailua.
Tämä jähmettää ajatukseni paikalleen.
Saanko laittaa tämän seinälleni?

tämä osui ja upotti.
kipeää ja tuttua.
silti niin kaunista.

aika raastavaa tekstiä :-(

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Alakulo Suru 19.7.2009 4 Runo
Alakulo Tyhjyys 13.1.2009 0 Runo
Alakulo Maksu 10.9.2006 0 Runo
Alakulo Haaste 21.5.2006 1 Runo
Alakulo Valmis 1.5.2006 0 Runo
Alakulo Kuollut 15.4.2006 6 Runo
Alakulo Muutos 15.4.2006 0 Runo
Alakulo Polku 11.4.2006 0 Runo
Alakulo Myrkky 16.10.2005 1 Runo
Alakulo Ryömien 22.8.2005 4 Runo