Ystävyyden voima

Runoilija Kaunismieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaiken pahuudenkin keskellä - kaunis on maailma.
 

Tiennyt mä en, mitä antaa voi ystävyys;
kun luottaa mä en uskaltanut ihmisiin.
Niin haavoittuva ja arka olin vain,
pienen sydämen täytti pelko ainainen.

Tänään sen tietää sain
- ei yksin tarvitse jaksaa.
Tänään sen tietää sain,
että ihmisiin luottaa voi.

Sydänkin riemua soi
- kun saa ja jotain antaa.
Sielun saa suunniltaan
tää tunne yhteinen
- voima ystävyyden.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja todella upea runo ystävyydestä :) tykkään, suosikkeihin menee ehdottomasti!

kaunis ja todella upea runo ystävyydestä :) tykkään, suosikkeihin menee ehdottomasti!

 

Käyttäjän kaikki runot