Kai vielä muistat

Runoilija Kaunismieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaiken pahuudenkin keskellä - kaunis on maailma.
 

Yhteisen tiemme kun rinnakkain
alkaa sun kanssasi sain,
kauneimmat tunteeni paljastain
sinulle rakkahimpain.

Polkumme kuitenkin erilleen vei,
onnemme kestänyt ei.
Yksin taas tietäni kulkea sain,
muistoni vain aarteenain.

Kai vielä muistat eilisen, rakkaimpain,
kun onnen hetken sain, kanssas kahden vain.
Kai vielä muistat eilisen, rakkaimpain,
kun hetket rakkauden kanssas elää sain.

Uudelleen sinut viel kohdata sain,
olin niin onnellinen.
Nyt muistojen polkuja, ystäväin,
yhdessä kuljemme näin.

Kai vielä muistat eilisen, rakkaimpain,
kun onnen hetken sain, kanssas kahden vain.
Kai vielä muistat eilisen, rakkaimpain,
kun hetket rakkauden kanssas elää sain.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot