Hääpäivänä

Runoilija Kaunismieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaiken pahuudenkin keskellä - kaunis on maailma.
 

Vaikka rakkaus kauankin odottaa antaa,
kulkusi käy kohti haaveiden rantaa.
Löysit sä parhaimman lahjoista maan,
se sinut sai polvistumaan.

Sinä lupasit hellästi rakastaa,
anteeksi antaa ja lohduttaa.
Onnen sä löysit niin ihmeellisen;
veljeni – ansaitset sen.

Toivon onnea yhteisen elämän aamuun,
rakkautta syvää ja hehkuvaa.
Kauniita hetkiä muistojen iltaan,
toivon, se on yhteinen.

Selite: 
Veljelleni hänen hääpäivänään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot