En edes muista

Runoilija Kaunismieli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaiken pahuudenkin keskellä - kaunis on maailma.
 

En edes muista,
milloin aloin sinua pelkäämään.

Rajuilma puhkesi aina yllättäen,
eikä koskaan voinut etukäteen aavistaa,
mitä se toisi tullessaan.

Usein tuli huutoa ja syytöksiä,
välillä tukkapöllyä ja remmiäkin.

Aloin sinua pelkäämään,
enkä enää uskaltanut elää.

Selite: 
Kaunismielen lapsuutta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot