arki

Runoilija hheid

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.4.2009
Viimeksi paikalla: 12.5.2022 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi, miksi tällein on käynyt. en pään sisäsiä ajatuksia ulos 0saa sanoiksi pukea, miksi. Se kerääntyy vaan päänsisässä, ei voi kenellekkään kertoa tätä tuntemusta, en sille jolle haluaisin, en sille joka kuuntelisi, kuka tätä edes kuuntelee ei kukaan, olen yksin ja avuton. En voi tuskaani sanoiksi pukea ja karkotan ympäriltä kaiken tärkeän pois luotani, koska en pysty ja en osaa kertoa miltä musta tuntuu. Palan lopuksi vain loppuun, eikä kukaan mua auta. Haluan päästä pois tästä tilanteesta, kaikki pitää mua ihan sekona. Se tuntuu epäreilulta, en halua tälläistä elämää. Haluan olla vihdoinkin onnellinen !!!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot