viha ja rakkaus

Runoilija hheid

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.4.2009
Viimeksi paikalla: 12.5.2022 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oot rakas, vaikka vihaan sua
mutta en vihaa sua vaan sun kaikkia niitä paskoja tekoja
mulle oot silti helvetin tärkeä
miksi sä oot tollanen ja teit musta tälläsen
oon pettynyt mitä teit
mutta silti niin surullinen kun et oo täällä
ja mulla on ikävä sua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot