Mieti mikä on sun parhaaksi

Runoilija hheid

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.4.2009
Viimeksi paikalla: 12.5.2022 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään huomasin, että suurin osa mun elämästä oli kadonnu ihan johku muuhun paikkaan ja en ollut enään oma itseni. Nyt vasta tajusin sen, kun olin niin rakastanu että oman elämän jutut hävis noin vaa kun aina halusin olla poikaystävänikaa, enkä mielenterveydeltään tehny asioita joita oilisi pitäny tehdä olin kadottanut monta asiaa mun elämäst, kun olin niin rakastunut. Rakkaus on ihanaa, mut se ei saa mennä mielenterveyteen sakka et on vaa poikaystävänsäkaa vaa pitää tehdä niit omiakin asioit. Jotkut voi saada tästä ehkä neuvojakin, kun ny vasta tajusin tän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot