herra x

Runoilija maroongirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuka onkaan mies salaperäinen joka
kulkee mustassa puvussaan jotain etsien
mitä hän hakee
kultaa
koruja
vaiko onnen iloja

sitä ei tietää voi
koska miehen söi hirviö koi

Selite: 
mä oon ihan mökkihöperö:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot