kerro mulle

Runoilija maroongirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onko rakkaus mieltä valloittavaa,
kaunista mielen elämää

lopulta kuitenkin kirpeästi viiltävää
sisältä polttavaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kyllä /:

on se ;/ hieno runo !

asiaa pähkinänkuoressa. mahtava !

 

Käyttäjän kaikki runot