.

Runoilija maroongirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

missä oli enkelit, ihmisten turvakilvet
hädän hetkellä
kun pienen lapsen huudot kaikuivat taivaalle
kun ihmisten pelon värjäämät silmät loistivat merelle
kun perhe sulki silmänsä puristaen toisiaan kädestä
kun viimeinen pisara merivettä hukutti kaikki jotka joillekin jotain merkitsivät

Selite: 
sanaton
Kategoria: 
 

Kommentit

toi viimonen säkeistö oli kyl tosi hyvä tän runon lopetukseks... sanaton myös...

Oi kyllä, sitä miettii moni muukin.
Kaunista ja silti ei liikaa. Pidin kovasti.
Niin ja hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot