Nimetön

Runoilija maroongirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kirjaimet.

Ne koskettavat sieluani, ne sanat joita ruutu lyö kasvoilleni.

Sinä

Kirjoitat minulle tyhjiä lauseita

Minä

Minä hukun lauseisiisi.

Hukun rakkauteni määrään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi ;o Toivottavasti niin ei kuitenkaan käy,
hukkuminen ei ole varmaan kivaa 8)

Upea tämä kylläkin on <;

Kaunis..

 

Käyttäjän kaikki runot