Nimetön

Runoilija maroongirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pian tulee talvi
lehdet tippuu,
puu kadottaa lapsensa

tilanteet vaihtuvat
tulevat ulos

kylmyyteen ne lakastuvat kuitenkin
lumen alle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot