"Higher Love"

Runoilija kräm

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.6.2004
Viimeksi paikalla: 30.11.2020 14:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen
kadottanut realiteetit.

Parisuhde musiikin kanssa.

Musiikin, joka tukee minua kun
niin sanottu sieluntoverini ei ymmärrä
tai kun en anna hänen ymmärtää

tai kun toivon, ettei hän
ymmärtäisi.

Sävelet suutelevat kaulaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikäänkuin sieluntoverihan se siellä kaulailee kitaraansa! §;D)
Kivaa synttäriä!

Hyvä.

Ikäänkuin sieluntoverihan se siellä kaulailee kitaraansa! §;D)
Kivaa synttäriä!

Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot