Sointuja sydämestä sydämeen

Runoilija itseään etsivä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2004
Viimeksi paikalla: 15.12.2020 17:52

Asuinpaikka: Sotkamo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1990


You just need to heal


Move on and don't look behind 




~ Poets of the fall - sleep ~
 
Musiikkisi virtaa suoraan sydämeeni. 
Jokainen luomasi sointu saa minut rakastumaan sinuun 
enemmän ja enemmän.

Sormiesi hyväillessä kitarankieliä tunnen olevani taivaassa, vähintään kuudennessa.

Tunteakseni tämän jouduin ensin kokemaan helvetin,
tai ainakin puolet siitä.
Jokainen kuitenkin kokee asiat tavallaan.

Olen avoin edessäsi,
alaston ja vielä täysin omasta tahdostani.
Minä vihdoinkin uskallan antautua. Uskallanhan?
Ei, ei minun tarvitse tuota kysyä.

Tiedän uskaltavani.
Selite: 
Suuria tunteita... epätietoutta (pelkoa), jonka haluan voittaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis hetkeen tarttuva teksti, joka pitää otteessaan alusta loppuun ja lumoaa kitaran kielillä.

 

Käyttäjän kaikki runot