Rikollinen

Runoilija itseään etsivä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2004
Viimeksi paikalla: 15.12.2020 17:52

Asuinpaikka: Sotkamo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1990


You just need to heal


Move on and don't look behind 




~ Poets of the fall - sleep ~
 

Rikollinen, juuri sanan oikeassa tarkoituksessa.
Minä
Tilanne on armoton, kidutusta sinulle ja minulle,
silti minä nautin, rakastan elämää juuri tälläisenä.
Vaikka sitä en paljasta, en uskalla tunnustaa,
vaalin sydämessäni unelmaa meistä.
Minä, sinä, muutama lapsi ja se venäjänajokoira
siinä talossa, jossa minulla on hyvä olla,
siinä jonka pihalle metsäpeurat välillä eksyvät,
talossa jossa auringonsäteet kutsutaan sisälle.
Haluan kävellä kanssasi sillä jo liian tutulla tiellä,
tiellä jonka reunoilla olevat puut kasvavat vinoon
roudan takia. Sillä tiellä minun on hyvä olla.

Pelkään, olen epävarma itsestäni.
Jos kerron unelmistani sinulle säikähdätkö?
Lähdetkö pois, juoksetko karkuun?

Selite: 
Ajatuksia
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot