Happily ever after

Runoilija Fairytale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun meret kiehuvat, vaeltaa tämä menninkäinen pitkin hohkaavia kallioita, ja miettii minne seuraavaksi uskaltaa astua..
 

Keho kehon lämmössä.
Niin lähellä, ettei erota toista toisesta.
Suojeleva kätesi karkottaa painajaiseni
ja läheisyytesi tekee unettomuudestakin onnea.

Miten voitkaan olla niin täydellinen?
Todeksi muuttunut kuvitelma.
Prinssini suoraan satukirjasta.

Kanssasi ymmärrän rakkauden merkityksen.
Se ei ole sanoissa, vaikka niitäkin tarvitaan,
vaan pienissä eleissä ja ilmeissä.
Silmissä, jotka katsovat minua arvostaen.
Kosketuksessa, joka kertoo "haluan olla kanssasi".

Konkreettisesti...

Rakkaus on käteen ilmestyvä Burana, kun päätäni särkee.
Rakkaus on silitys, kun maailma kusee silmille.
Rakkaus on pullon viimeinen vesitilkka, vaikka sinuakin janottaa.
Tai yllätyskukkakimppu silloin, kun olen surullinen.

Yksinkertaisesti...

Rakkaus olet Sinä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot