Kysymyksiä

Runoilija Fairytale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun meret kiehuvat, vaeltaa tämä menninkäinen pitkin hohkaavia kallioita, ja miettii minne seuraavaksi uskaltaa astua..
 

Kauneuden keskellä epävarmuus
Tulevaisuuskuvat niin toisistaan poikkeavat
Auttaako mikään?
Kumpi joutuu luopumaan?

Miten elämä niin ihana
Voi olla epävarmuuden täyttämä?

Näetkö unelmani, tunnetko sen?
Yksinäisyyden ja menetyksen?

veni, vidi... missä vici?

Onko tästä suuntaa ylöspäin?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot