Pelastaja

Runoilija Fairytale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun meret kiehuvat, vaeltaa tämä menninkäinen pitkin hohkaavia kallioita, ja miettii minne seuraavaksi uskaltaa astua..
 

Ei ole olemassa sanoja kertomaan
Ei mittayksikköä, ei mitään
jolla voisi kuvata tunnetta näin suurta

Kaikki vuodet ennen Sinua
Vaihtaisin vain hetkeenkin kanssasi
Jokaisen universumin tähden antaisin
Yhdestä suudelmasta

Kosketuksessasi elämä -
Saat minut kukkaan

Sanoissasi lämpö -
Olen turvassa

Sydämeni sykkii,
koska Sinä pelastit.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot