Hetki II

Runoilija Silentshadow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Risut ja ruusut tervetulleita, viestejä saa kirjoittaa. Kommentit piristävät päivääni, pienetkin sellaiset.

- Silentshadow
 

Painostava
aurinko
pisara suolaa
(poskea valuu
suupielelle
leualle

laiturin puupinnalle
piirrän
me kaksi toisistamme erossa)

sokaistun
kaadun selälleni
hiekkaenkeli

(huudan aalloille viestiä
ja nukahdan

me kaksi)

en näe unta
hymyilen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot