Hetki I

Runoilija Silentshadow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Risut ja ruusut tervetulleita, viestejä saa kirjoittaa. Kommentit piristävät päivääni, pienetkin sellaiset.

- Silentshadow
 

Huudon kaiku soratiellä
rasahtaa
tuulilasiin,
äänen väreet
sateenkaarta
taivaaseen
(vaiko sittenkin)

hipaisu surua
sydänkammioissa
häilyvä
siipien
havina

huokaus hetken rukouksena
sormenpäillä
huomisen ääriviivat

hengitykset sekoittuvat,
katseet
(kuin aamuun sulavat sateet)
maahan
valon kaarta
   taipuen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa!

Joo, upeaa on! Tosi vaikuttava, hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot