Talviunia

Runoilija Silentshadow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Risut ja ruusut tervetulleita, viestejä saa kirjoittaa. Kommentit piristävät päivääni, pienetkin sellaiset.

- Silentshadow
 

Surulaulu ennen uutta huomista
herään kohmeesta
kylmästä pakkasesta
nousen korren lailla valoon

nuokkuen taivun
varreltani poikittain
eläminen, kuoleminen
tässä ja nyt on kaikki
valkoista
harmaata
sinistä pakkasta
polviin takertuneita
punaisia puremia.

Hän käveli edelläni
kengittä
hangella
juoksee, juoksen
hän taittaa matkaa
taitan matkaa

kumpainenkin rinnassaan
kaipuu kevääseen
nukkuvaan, uinuvaan
äitiin käsivarsillaan
lumienkeleistä kauneimmat.

Huudan ääneti ja sinä
hengität sisään taivaan lunta
haurasta

käperryn lähellesi
nukun.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot