Nimetön

Runoilija Silentshadow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Risut ja ruusut tervetulleita, viestejä saa kirjoittaa. Kommentit piristävät päivääni, pienetkin sellaiset.

- Silentshadow
 

Surulaulu ennen uutta huomista
herään kohmeesta
kylmästä pakkasesta
nousen korren lailla valoon

nuokkuen taivun
varreltani poikittain
eläminen, kuoleminen
tässä ja nyt on kaikki
valkoista
(harmaa alue on
virhe silmän verkkokalvoilla)

Hän käveli edelläni
kengittä
hangella
juoksen, juoksen
hän taittaa matkaa

kumpainenkin rinnassaan
kaipuu kevääseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot