Sota I

Runoilija Silentshadow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Risut ja ruusut tervetulleita, viestejä saa kirjoittaa. Kommentit piristävät päivääni, pienetkin sellaiset.

- Silentshadow
 

Yötuuli kerää laumansa kokoon
marssii läpi tuhanten tannerten
etsien, kaivaten se puhaltaa
läpi metallisten sydänten

jotka mekaanisesti sykkien
laskevat tahtia askelten.

Huurre kuuraa haarniskat
peittää valkeallaan verisen maan
kalvaen, hyytäen repii tieltään
kantaen kivun, tuskan harteillaan

pakottaen sotilaat palaamaan
harvat, jotka selvisivät marssistaan.

Ei kuullut niitä huutoja,
ei nähnyt sitä ampujaa.

Surulaulu ennen uutta huomista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot