Miksi kadotin sinut?

Runoilija Mircea

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yhteen korteen, yhteen ainoaan korteen
mahtuu kaikki mitä ihminen tarvitsee- Tommy Tabermann
 

Pimeästä sinua etsin,
sinua löytämättä.
Tunsin sinut täällä,
sinun aurasi hehkuvana.
Itsesääliin vajonneena,
kaaduin maahan
polvet verillä.
Miksi kadotin sinut?
Kuka antoi siihen
luvan. Miksi kadottaa
jotain vain siksi,
että löytää sen
uudelleen
kuolemassa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

syvällistä pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot