Järvi

Runoilija Mircea

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yhteen korteen, yhteen ainoaan korteen
mahtuu kaikki mitä ihminen tarvitsee- Tommy Tabermann
 

Synkeä järvi,
jonka varjoista katson
sinua.
Sinä, joka halusit
elämääni tuoda valon.
Nostaa minut järvestä,
antaa minulle syyn hymyillä.
Olen kuitenkin synkän
järveni vanki, jonka
demoniset henget
haluavat pitää minut vallassaan.
Joka päivä ne piinaavat minua,
repivät minut paloiksi.
Sitten parsivat minut uudelleen,
jotta voivat repiä minut uudelleen.
Sellainen on minun kotini,
synkkä järvi josta saan vain katsella sinua.

Selite: 
Ensimmäisiä runojani. Ajattelin, että laitanpa nyt tämän runon ensimmäisenä tänne :)
Kategoria: 
 

Kommentit

samaistuin eli loistavaa pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot