Piirrän ihooni

Runoilija karsikkopuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Projektini on tuottaa mahdollisimman monena päivä runo tai novelli, kehittyä ja oppia käsittelemään kieltä.
 

Piirrän ihooni muiston
sen hetken joka jatkuu
vaikka olen jo poissa

lepään puun varjossa
olen yhä sama
ihonani kuiva nahka
sateen muisto kaukana
tyhjä taivas kaareutuva ei näe ihmisiä
enkä minä löydä sisältäni
kadonnutta nimeäni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot