Rohtuneet silmäsi

Runoilija karsikkopuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Projektini on tuottaa mahdollisimman monena päivä runo tai novelli, kehittyä ja oppia käsittelemään kieltä.
 

Kärsi yksin tuskasi öissä
muista unohtaa kauneus
elämä, jonka joskus koit,
sisäisen olentosi hauraus

kaipaa sitä,
odota sitä,
menetä sen muisto
pimeisiin öihin,
pimeisiin päiviin,
mustiin kiiltäviin jäihin
armottomien tähtien alla

Usko ja kaipaa
vaikks hajonnut on kaikki se,
minkä rakensit kantamaan, kestämään elämäsi,
kaiut kaukaisuudesta

Et menettänyt mitään
avasit rohtuneet silmäsi vihdoin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot