Löydän taas itseni

Runoilija karsikkopuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Projektini on tuottaa mahdollisimman monena päivä runo tai novelli, kehittyä ja oppia käsittelemään kieltä.
 

Löydän taas itseni,
tapaan taas minut.
Toivotan tervetulleeksi
katsomaan silmieni läpi,
värisyttämään sydäntäni,
kohisuttamaan kuumaa vertani,
herättämään ihooni terveen punan,
tuottamaan vihdoin myös sen väkevän sanan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot