Nimetön

Runoilija karsikkopuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Projektini on tuottaa mahdollisimman monena päivä runo tai novelli, kehittyä ja oppia käsittelemään kieltä.
 

Maailman pahin virhe
Tehtiin paljon ennen sinua
Kirjoitettiin vakavin sanoin
Maahan lumenvalkeaan

Ennen aikaasi maailma hajosi
Laulettiin taas ehjäksi
Lausein liian korein
maalattiin paremmaksi

Et voi tietä sitä ylittää
Et tietää mitään suurempaa
Kuin oman maailmasi elää
ilman runoja tavoittaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot