*Voi helevetti...*

Runoilija Puh-Nalle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2004
Viimeksi paikalla: 23.9.2023 17:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Romanttinen höpsöliini joka tuntee liian usein elämän kaatuvan niskaan... (Ei enää, sillä Puh-Nalle on onnellinen ;) <3 ) (22.8.2012 tutustuin täällä elämäni rakkauteen <3 , kiitos tälle sivustolle siitä :) <3 )
 

Haamuja vuosien takaa,
kerääntyen yhdeksi möykyksi,
joka sitten huutaa päässäni sellaista mitä en haluaisi kuulla.

Joka päivä se virittää ansan,
johon astun uudelleen ja uudelleen.

Se nauraa nautinnosta,
kun saa minut vielä taipumaan.
Saa itkemään,
pelkäämään...

Tahtoisin sen päivän tulevan,
jolloin saan puristettua sen kaiken paskan,
niin pieneen myttyyn että saan sen heitettyä pois,
pelkällä vihaisella katseella.

Selite: 
..... niinpä niin...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot