*Kaunista katsella... Tuskaista odottaa*

Runoilija Puh-Nalle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2004
Viimeksi paikalla: 23.9.2023 17:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Romanttinen höpsöliini joka tuntee liian usein elämän kaatuvan niskaan... (Ei enää, sillä Puh-Nalle on onnellinen ;) <3 ) (22.8.2012 tutustuin täällä elämäni rakkauteen <3 , kiitos tälle sivustolle siitä :) <3 )
 

Jokainen lapsi saa minut miettimään,
kuinka suloiselta ne näyttääkään.

Varjot leijailee, haaveeni sumentaa,
kunpa jaksaisin jotenkin odottaa.

Hymyilen aina kun lasten kanssa olet,
niin ihanasti aina toimeen tulet.

Omat lapseni pahalle menetin,
kunpa heidät pian saisin takaisin.

Tyhjään lastenhuoneseen kun katselen,
sydämeni, sen kyynelillä kastelen.

On vaikea olla ja odottaa,
moni asia kun mielessä pelottaa.

Sinun kanssasi haaveeni toteen tahdon,
kunpa lapsukainen pian täyttäisi kehdon.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot