*Se alkaa laulattaa*

Runoilija Puh-Nalle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2004
Viimeksi paikalla: 23.9.2023 17:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Romanttinen höpsöliini joka tuntee liian usein elämän kaatuvan niskaan... (Ei enää, sillä Puh-Nalle on onnellinen ;) <3 ) (22.8.2012 tutustuin täällä elämäni rakkauteen <3 , kiitos tälle sivustolle siitä :) <3 )
 

Kosketuksesi,
kuin kuumuus joka ei polta.
Se vain kiehtoo ja vie mennessään.

Suljen silmäni,
tuntuu että hengitys salpautuu.

Takerrun sinuun,
enkä tahtoisi koskaan enää irroittaa otettani.

Olet lämmin,
lumoava,
saat hengityksen kiihtymään ja käymään kuumaksi.

Tuot sisälleni tunteen,
jota en osaa käsitellä.

Haluan huutaa,
haluan nauraa.
Haluan olla hiljaa,
tai vaikka itkeä.

Jokainen tunne tekee siitä niin täydellistä.

Se on siis uni,
josta en halua herätä...

Selite: 
:D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot