*Miksi?!*

Runoilija Puh-Nalle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2004
Viimeksi paikalla: 23.9.2023 17:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Romanttinen höpsöliini joka tuntee liian usein elämän kaatuvan niskaan... (Ei enää, sillä Puh-Nalle on onnellinen ;) <3 ) (22.8.2012 tutustuin täällä elämäni rakkauteen <3 , kiitos tälle sivustolle siitä :) <3 )
 

Jokainen aamu irvistää edellistä pelottavammin,
vaikka itse yrittäisin kauniisti hymyillä.

Se sivaltaa tuskan kämmenellä niin,
etten hetkeen kuule muuta kuin oman väsyneen hengitykseni.

Miksei nuo osat voi vaihtua.
Edes hetkeksi.

Onko väärin haluta antaa takaisin.
Onko väärin haluta edes hetken hymyillä aidosti.

En jaksaisi enää mennä nukkumaan tietäen,
että painajainen alkaa heti, kun saan unesta kiinni.
Ja että kun aamulla avaan silmäni,
lyödään minua taas ja irvistetään päin naamaa.

Odotan hyviä uutisia,
mutta ei niitä taida kenelläkään olla.

Ei kukaan lähetä ilon sanaa,
tähän osoitteeseen,
minulle...

Selite: 
Niin.......turhauttavaa.......... :'(
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot