Elämän valtatiellä

Runoilija KaihoMieli

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 25.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittelen vähän mitä milloinkin mieleen juolahtaa, joskus ihan jotain arkipäiväistä ja joskus ehkä jotian syvällisempää, joskus jotain sellaista missä ei ole päätä eikä häntää. Kiitos niille jotka jaksavat jäädä runojani lukemaan, ja olisin erittäin iloinen jos niitä vieläpä kommentoitaisiin :)
 

On vielä pitkä matka
löytää se mitä ei edes etsi.
Mikään ei ole mustaa valkoisella.
Tarkoituksia on monia.

Olen hukkumassa,
kurkkuni on jo käheä,
mieleni valtaa tyyneys,
vajoan.

Ei ole käsiä
jotka kiskoisivat minut ylös.
Ei ole ketään
joka huutaisi nimeäni.
Vain minä itse.

On vielä paljon mitä en tiedä.
Maailma on niin suuri.
Ja minä olen vain yksi pieni kärpäsen kakka,
joka kuluu pois kun oikein hinkataan.

Mutta kerran löysin itseni.
Tajuten ettei se ole sitä mitä olen.

Pieni sykähdys sydämessäni,
olin jo hereillä.
Tajunnassani räjähti.

On vielä pitkä matka,
mutta ei sen väliä.
Sydämeni oivallus ja hymyni kimmellys
on kultaakin arvokkaampaa.

Selite: 
Tämä on jo vanha runo, minkä olen tehnyt jo kauan aikaa sitten. Tuli vain sellainen hetken mielijohde kirjoittaa se tänne. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot