Ihmeellinen maailma

Runoilija KaihoMieli

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 25.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittelen vähän mitä milloinkin mieleen juolahtaa, joskus ihan jotain arkipäiväistä ja joskus ehkä jotian syvällisempää, joskus jotain sellaista missä ei ole päätä eikä häntää. Kiitos niille jotka jaksavat jäädä runojani lukemaan, ja olisin erittäin iloinen jos niitä vieläpä kommentoitaisiin :)
 

Runous ei ole pelkästään
hienoja sanoja,
hyviä viisauksia,
kantaa ottavia kritiikkejä

Runous lähtee sydämestä,
kumpuaa ja virtaa syvältä sisimmästä,
huumaten mielen,
täyttäen koko kehon

Ei ole olemassa hyvää runoa
taikka huonoa runoa
Kaikki ne ovat yhtä hyviä ja huonoja
sen mukaan, mitä niiden kirjoittaja,
lukija, taikka kuuntelija tuntee

Sillä runous on
tunnetta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot