Arvoton

Runoilija Belial

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2009
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 14:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Shh, tekisi mieli painaa sormi suullesi
Toivoisin kerran kuulla nuo sanasi totena
Älä niitä huvin vuoksi lausu
Auringon paistaessa en olisi niiden arvoinen

Pienessä hetkessä kosketit jotain
Jotain sellaista missä heräsin eloon
Kavahdan tunnettani ja tukahdutan sen
En loukkauksen vuoksi vaan pelon

Hetken ajaksi sallin itseni käpertyä kasaan
Siiheksi pieneksi joka on edelleen ruhjeilla
Kuin huume se palauttaa minut takaisin pinnalle
Narkomaanin lailla hymyilen
Kuittaan kaiken nasevalla kommentilla

Kuin mikään ei koskaan koskettaisi
Ei milloinkaan tuntuisi miltään
Koska olen se joka vain on
Ilman sitoumuksia ja tunteita

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

heikko itsetunto vainoaa runon minää. sitä runo ei kerro, että mistä se johtuu. sellaisesta pienestä tiedosta runo olisi saanut syvyyttä lisää. nyt vain todetaan tunteet ja se on sitten siinä.

runo on kuitenkin minun makuuni, tykkään synkistä runoista.

hienoa kerrontaa

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Belial Sanat 21.7.2015 1 Runo
Belial Arvoton 19.7.2015 1 Runo
Belial enemmän 2.12.2010 3 Runo
Belial Beaten 29.11.2010 0 Runo
Belial Nimetön 29.11.2010 0 Runo
Belial pysähdythän 27.11.2010 0 Runo
Belial Canvas 2.8.2010 0 Runo
Belial Molemmat puolet 30.11.2009 0 Runo
Belial Vartiotornissa 14.11.2009 0 Runo
Belial Jääthän 6.11.2009 0 Runo