Jääthän

Runoilija Belial

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2009
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 14:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Menneisyyden oven ollessa vielä lukitsematta
Seison huterilla jaloilla

Sumun keskellä olet edessäni
Olenko ollut sokea vuosien ajan

Suljet minut turvaan
Pahan käsien ulottumattomiin

Edessäsi olen alaston
Voin hengittää vapaasti

Ajatukseni sanat takertuvat mieleeni
Onko tämä vain odottanut aikaansa?

Läheisyytesi herättää minussa jotain
Juoksen karkuun

En sinua, itseäni
Malttaisitko hetken vielä

Ethän säikähdä
Haihtuen sumun mukaan

Vielä jalkani kantavat

Jäisitkö?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Belial Sanat 21.7.2015 1 Runo
Belial Arvoton 19.7.2015 1 Runo
Belial enemmän 2.12.2010 3 Runo
Belial Beaten 29.11.2010 0 Runo
Belial Nimetön 29.11.2010 0 Runo
Belial pysähdythän 27.11.2010 0 Runo
Belial Canvas 2.8.2010 0 Runo
Belial Molemmat puolet 30.11.2009 0 Runo
Belial Vartiotornissa 14.11.2009 0 Runo
Belial Jääthän 6.11.2009 0 Runo